Friday, December 2, 2011

SEGMEN | 1st Anniversary Blog Lyssasecret

assalamualaikum dan salam jumaat sume..

alhamdulillah, bersyukur kite ke hadrat Illahi kerana dengan berkat dan izin-Nya kita masih lagi bernyawa di atas bumi ini. alhamdulillah.. actually sebenar nyer anis adew latihan kete moto ai niew. tapi disebab kan cuaca yang tidak mengizinkan sedikit + masalah2 tertentu, akhir nyer dibatalkan niat untuk buat latihan.

owkay, da lari tajuk niew. hehe.. pagi nie anis nk join lyssa punyer segmen. alhamdulillah, tahniah lyssa. da genap 1 tahun pun beliau berblog dan banyak info2, tips2 yang korang boley dapat kat blog beliau. jadi, jom pakat serbu blog lyssa yang cumel nie kae.








owkay, actually mase anis 1st time berblog dulu memang blog lyssa jer lar anis duk mengadap. sebab?? sebab nyer tuto lyssa memang TERBAEK! info yang cuba disampaikan lyssa senang paham lar. lau korang ikut jer step yyang lyssa gtau, kompom akan menjadi. lau xmenjadi tuh jangan lar salah kan tuan empunya blog ae. maybe adew lar tuh korang tertinggal step2 yang penting.

tuan empunya blog jugak tidak sombong. 1st kenal lyssa dulu, die adew like n balas komen2 anis kat facebook die. thanks lyssa.. even xpenah jumpe lyssa kat luar, tapi kat situ da boley nampak lar kan budi pekerti lyssa cam ner.. ( da lar cantik, baek lak tuh )

blog lyssa kemas, xserabut mata nie memandang. xcam blog anis niew serabut. hehee.. btw, suka lar dengan cara lyssa xsombong. ngee~~ :D


p/s : actually anis bz sikit sekarang niew dengan asgment. insyaallah, anis akan usaha jugak bw kat blog2 korang yang singgah kat sini kae.. syg korang.. :)




♥ suka x? LIKE ae ♥


Like My Blog Fanpage

2 comments:

Lyssa Faizureen said...

alamak anis syggg .thnx sebab join this segmen ..

TAAAPI ..

Segmen neyy , abes semalam lahh .
pukul 6 petang . Lyssa siap bold warna merah lagii . tak perasan meh ?

:(

Tapi , tak pe . at least , Lyssa baca ur entry ... huhu .

arnissa said...

aehh.. ? yeke?

a'aahh larr.. lupe lak da 2hb. hahaa.. adoiyai.. anis ingtkan 1 hb. sowie, actually banyak sangat kije sampaikan jarang da nak bukak blog niew.

bukak pun tengok blog lyssa. huhu, thanks sangat2 lyssa bab sudi singgah blog anis. terharu sangat..

thanks lyssa...:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright© All Rights Reserved by arnissastory.blogspot.com