Monday, December 19, 2011

dapat 2 kek??

assalamualaikum..

alhamdulillah, da abis pun pra assesment tuk projek anis. itu pun baru pra, nak tengok progress work dulu. nanti minggu ke lapan baru asessment betol2. tadi pun da kene kritik macam2 dengan lecturer. sabar jela..

kesian kan? pulun habis-habisan menciapkankan projek sampaikan xtido tuh. kul 9 pagi terus kekelas dengan mata yang bengkak + merah = pale jadi blur. hahaaa..

siesly, memang ase teruk sangat muke td. then, tunggu lar sorang2 asessment dengan 4 lecturer. huhu.. da ciap asessment, g bli nasi kat kedai depan. then, anis balik umah, makan2, buat apew yang patut dan TIDO! alhamdulillah, tegang ase orat2 badan niew. hanya Allah saje yang tahu betapa lega nyer dapat bantal dan katil kesayangan ku kat umah sewa niew. haha.. tido jela kije nyer lau da dapat bantal gak aeh..

owkay? apew kene mengena bantal dengan title anis niew? hahaa.. owkay, lau korang nak tahu, anis penah hapdet sal entry NIEW kang? sape yang xbace lagi tuh, pegi bace dulu ae. so, anis cakap nak hapdet gambar kek besday anis kan? haaa, jom tengok kek anis tuh.






siesly sedap sangat2. hehe.. korang xnak tnyer kew sape yang bagi? haaa, kawan2 anis lar yang bagi. diorang wat surprise. terharu sangat. heheee.. alhamdulillah, rezeki anis tahun niew, dapat 2 kek in my besday. thanks friends..

buat korang2 kat luar 2 yang lahir bulan 12, anis nak wiah hepy besday ya.. May Allah Bless U. AMIN.. ^_^




♥ suka x? LIKE ae ♥


Like My Blog Fanpage

2 comments:

aRa ❤ aFiq™ said...

wah.. untung la dapat 2 kek.. nway epy belated bufday.. eh.. blog da cun ni.. lpe na edit ai2.. =="

arnissa said...

heeeeehee... tuh lar. hehe.. thanks ya ara. :) 2 lar, anis try edit sndri slow2. tp xtau nak buang gmbr shoutmik n home kat sblah kanan niew.. adoii... huhu. aeh, xpew lar ara.. ara bz, xnk kacau.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright© All Rights Reserved by arnissastory.blogspot.com