Sunday, December 25, 2011

Sambungannnnn 1st entry..

assalamualaikum..

haissshh.. wat apa tuh korang? owkay, let's start it. petang niew anis nak hapdet sambungan kisah semalam. haaa, pada sesiapa yang xbace lagi entry semalam, cepat g bace dulu kae.

2.00 petang :

dah sudah mentakedarah kat kenduri tuh, kitorang balik umah dulu tuk solat Zohor. After that, kitorang salin2 baju dan terus ke Nagoya dulu. heheee.. mama nak belikan baju sekolah tuk Ida. Btw, anis dan k'long pun belikan kain tuk buat baju kurung. kain biase2 jer..

3.15 petang :

dah ciap beli aapew yang patut, kitorang ke Kb Mall. perghhh, sesak betol. kereta berduyun - duyun tau x. erkk.. ? berduyun2?? betol kew ayat tuh? wut ever larr. xtau lar pasai apa boley jadik sesak sangat aihh.. pusing nyer pusing parking atas ditutup plak dah.. kat situ dah abiskan banyak mase da atas jalan raye tuh. da lar jalan jem. pening pala gua si.

then, pegi kat parking depan, mujur lar bukak lagi. alhamdulillah.. masuk jer lar kat situ. sementara menunggu mama shopping dengan ida, ini lah kije KAMI .. hikhik



xda kije kan? inilah kami.. pantang tengok tempat landing yang menarik, terus jer nak snap. huhuuu



this is my sis.. tengok tuh, posing kat stokin budak lak tuh.. hahhaaaa... xpew lar kan. jnji dapat snap gmbar jugak.. hehee..

5.03 petang :

kitorang ke Tesco plak. hehee.. nak carik kasut ida lak.. aishh, kuat betol jalan kan? mama nak beli sume keperluan terus. xpayah nak kuar 2,3 kali ke bandar. huhuu..



tengok tuh, alia dan tarmimi nak beli mainan. hohoo.. nak beli bende lain, tapi p cari bende laen. huhuuuu....

dah beli sume barang yang perlu, kitorang terus balik umah, penat doe seharian round KB. da lar anis pakai heels.. lenguh abis kaki den. sob.. sob.. sob..

owkay, that's all 4 tuday. see you all in next entry owkeh.. hehee. BYE!

p/s : yang 1st entry tuh bukan kembar anis lar. die tuh adik anis yang nom 4. hikhikhik...



♥ suka x? LIKE ae ♥


Like My Blog Fanpage

4 comments:

Honey Kumicky said...

lau p shopping , pkai flat jer syg jd x la pnt nak jln...jga la kaki...

arnissa said...

heheee..2 lar pasal..huhuu..
sajer nk pakai heels..hikhik...

thanks dearrr...

^^eKaTiKaH^^ said...

wah, shopping sakan erk? hehe..

arnissa said...

hikhikkk...aeh,xdew lar sakan sangat. shopping brg2 sek adik2 jer ika.. kite yg xsekolah niew tengok sajer jer.huhuu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright© All Rights Reserved by arnissastory.blogspot.com