Thursday, December 29, 2011

entry malas..

assalamualaikum...

actually kan , da lewat sangat pun niew . tapi kan , anis xboley nak tido . badan niew da keletihan yang teramat sangat . semalam , seharian anis kuar dengan family lagik . sebab nyer? sebab nyer k'long anis da nak naik KL . anis lak nak naik Machang 31 hb niew . so , abah and mama rancang nak g piknik kat Hutan Lipur Bukit Bakar .

mula nyer abah nak piknik kat tepi pantai . tapi kan .. tapi kan .. sekarang niew cuaca masih xmenentu kat Kelantan niew . So , korang paham2 lar ae . heee .. malas nak xplain . so , berangkat lar kitorang ke Bukit Bakar .

pada sesiapa yang xpenah pegi lagii , p lar cepat . best tau .. walaupun agaak jauh lar jugak nak masuk kat dalam hutan lipur tuh, tapi berbaloi lar . jauh nyer dalam 7 km untuk masuk ke tempat tuh . tapi lori balak kuar masuk kat tempat tuh . xtau adew projek apew. btw , anis xsempat nak snap pintu gerbang tempat niew . korang g tengok sendiri lar ae ? lepas tuh snap dan tag kan kat anis . hikhik ..

owkay .. xdew mood nak upload pic dengan line cam siput niew . see u tumorrow .

bye..




♥ suka x? LIKE ae ♥


Like My Blog Fanpage

2 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright© All Rights Reserved by arnissastory.blogspot.com