Saturday, December 17, 2011

17/12/2011 ~ sweet memories besday ♥♥♥

assalamualaikum...

how are u? sowie ya.. anis xsempat nak hapdet blog beberapa minggu niew coz keadaan xmengizinkan, work banyak + line kat sini cam hape2 da. ngee~~

Allah selamatkan kamoo, Allah selamatkan kamoo... Allah selamatkan ARNISSA STORY.. Allah selamatkan kamoo..... hehee. aehh? nape anis nyanyi? besday sape lak niew?? besday anis larr korang. xpewkan nyanyi tuk diri sendiri? hehee.. haaaaa, owkay.. u know wut? i juz wunt to say that, tuday is my besday.. really?? ohhh.. Ya Allah, da tua uper nyer anis niew ae? tp cam budak2 ag perangai nyer. hahaaa.. alhamdulillah, terima kasih ya Allah. terima kasih kerana masih beri peluang tuk anis bernafas di bumi yang fana ini.

hmmmp, buat pengetahuan korang, i got 2 cake in my besday! wahhhh, bestt dooe.. black + white. hehe, thanks ya for my rumate. luv u so muchh.. ♥♥♥

even xdapat sangat line kat sini, tp anis tetap nak hapdet blog jugak coz ai niew adalah hari yang paling bermakna buat anis.. kenapa?? haaaa, sebab nyer anis TERKENA dengan budak2 niew.. waaaaaa, WAKANA BEB!! huhuuuu.. pew2 pun, best sangat. memang anis xkan lupakan hari yang paling bermakna lam idup anis niew... thanks korang..:)


p/s : next entry anis hapdet gambar kek anis ae.. ♥♥♥



♥ suka x? LIKE ae ♥


Like My Blog Fanpage

2 comments:

Pen Biru said...

happy birthday, semoga segala doa di makbulkan Allah..

arnissa said...

thanks so much pen biru.... amin... :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright© All Rights Reserved by arnissastory.blogspot.com