Thursday, December 22, 2011

Reunion Form 5

assalamualaikum..

hye, actually tadi time duk godek2 gambar lam laptop niew kan, anis ternampak lar gambar budak2 bucuk claz anis. hehe, yang kitorang g renuion ai tuh. da lame pun, TAPI.. TAPI kan, nak share jugak kat sini. hehee..

budak claz anis just 19 orang jer. sikit kan? mesti korang xcayer nyer. yup, betol lar korang, sikit jer budak kelas anis. time reunion ai tuh ramai yang xdatang sebab nyer? kitorang lain u, so adew yang dapat datang, adew yang xdapat coz xdapat cuti. yang datang cuma 6 orang jer termasuk lah anis. heee.. xpew lar, laen kali boley jupe lagi kan?




aip? adew 5 orang jer? mane sorang lagik??




haaa, tuuu dia. hehe. die sorang jer boi. boi lar ketua claz anis. budak boi xramai pun lam claz anis. heheee.. sorang pun jadik lar. uhuhuuu... tadi die jadi tukang amik gambar, sekarang niew anis lak yang lesap. hehee..

banyak bende yang kitorg share kan, biase lar kan da lame xjupe. siesly, rindu sangat2 kat kawan2 lame. huhu.. blom jupe kawan2 ase sek rendah lagik tuh. huhu..

cakap pun cakap jugak kan, perut da berbunyik ciap adew gendang lagik. huhu.. anis makan snake plate jer. hadoi, menternak lemak kat kfc jer kije nyer kan? menternak lemak? hehee, cam ayat cik epal lak. huhu.. nape ae? tiap kali nak jupe kawan2 mesti nak kene makan kat KFC jer. huhu, da xdew tempat laen yang dekat dengan sek tuh. hahaaaa..




tapi kan, hari2 asyik makan kfc jer jadi da muak. huhuuu.. nak tukar selera lak lar. heee..




kembar tapi xserupa. hahhaaaaa.... this is zaima and maizatul. sweet person. ^_^





♥ suka x? LIKE ae ♥


Like My Blog Fanpage

2 comments:

aRa ❤ aFiq™ said...

wah best la dpt jumpa kwn lame :)

arnissa said...

heheeee.. a'ahh ara,best sgt, bnyk bende nk citer. mmg xcukup lar 1 ai.. huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright© All Rights Reserved by arnissastory.blogspot.com