Thursday, October 27, 2011

SEGMEN | Lyssa Faizureen Ajak Kenali Blogger . Jom Serbu !!

assalamualaikum...

haaaaa.. ai niew anis nak join segmen LYSSA FAIZUREEN niew. banyak info2 berguna terutama sekali tutorial yang disediakan oleh cik adik comel niew.. segmen niew sapa kul 4 petang niew jer tao. sape2 nak join, boley join cepat2 tau..


tujuan segmen niew bertujuan tuk mengeratkan lagi hubungan antara blogger2.

LATAR BELAKANG DIRI SAYA :
Nama diberi NURUL ANIS ELIAES. Saya dilahirkan di kampung Tanjung Dawai, Kedah pada 17 Disember 1991. Namun, saya telah menetap dikelantan mase kecik2 lagi sebab abah saya bekerja dikelantan. So, sekarang niew saya tinggal di Kota Bharu, Kelantan. loghat kelantan saya pun da pekat. ramai orang xtau saya niew orang kedah bab cakap kelantan pekat sangat. huhu.. sekarang niew saya menyambung pengajian di UiTM Machang dalam fakulti Seni Lukis dan Seni Reka dalam semester 4. saya mengambil department Seni Logam Halus. hobi dimasa lapang.. bermain badminton, membaca novel dan melayari internet..

KENAPA SAYA BUAT BLOG? :
Tujuan saya buat blog niew tuk meluahkan apa yang terpendam dihati saya dan juga digunakan untuk menyampaikan ilmu2 untuk dishare kan pada blogger2 kat luar sana tuh. saya baru saja terlibat dalam dunia blog niew. so, banyak lagi benda yang saya perlu pelajari tuk perbaiki kelemahan dalam blog saya dan juga cara penyampaian sesuatu info niew. secara mata kasar nyer, saya menubuhkan blog niew tuk memperbaiki, mempelajari dunia penulisan dalam blog niew.

ORANG YANG TELAH MENARIK SAYA TUK MENCEBURI DIRI DALAM DUNIA BLOG :
Hati saya tergerak untuk menceburkan diri lam dunia blog niew bila saya melihat rumate saya mempunyai blog. dia menggunakan blog nyer tuk meluahkan isi hati nyer. dia menyarankan saya tuk buat blog tuk sampaikan dan share apa yang patup. jadi saya pun tergerak hati tuk buat blog niew yang dinamakan sebagai "ARNISSA STORY" blog..

sekian..


♥ suka x? LIKE ae ♥


Like My Blog Fanpage

20 comments:

Eyqa ayong said...

cewittt.....spekh rumate kmu itu..lalala....huhu

eyryn said...

hye dear ! ryn datang jengahh blog awak dari segmen sis lyssa :)
hehe.. keep up blogging yurp !
btw, ryn sudaa follow cnie jugakk..
meh laa singgah blog ryn kalau awak sudi :)

http://nurinassyahira.blogspot.com/2011/10/segmen-lyssa-faizureen-ajak-kenali.html

arnissa said...

ayong : hehheeeee.. kamoo lar orang nyer tuh... thnks dear.. :)

eyryn : hello eyryn, thnks sudi jengah blog anis.. owkay dear... thnks.. sayang kamoo..:)

wanie wonek said...

hye singgah sini dari segmen yang sama. done follow u tau. jom terjah blog saya pulak. hehehe

yana sopian said...

aii..
cik yana dtg singgah..
and da follow pon..
dari segmen yg same..
jemputlah ke blog cik yana yee..


http://honeymiaka91.blogspot.com/2011/10/segmen-lyssa-faizureen-ajak-kenali.html

arnissa said...

wanie : thnks wanie..slmat dtg ya... owkayy..:)

yana : thnks yana.. welcome to my blog. owkay2..:)

Kasih Kita said...

Salam perkenalan. Dari segmen yg sama. Dah follow sini. Nanti follow blog kita ek, TQ :)
http://duniakecilkuini.blogspot.com/2011/10/lyssa-faizureen-ajak-kenali-blogger-jom.html

arnissa said...

kasih kita : salam perkenalan kasih.. thnks tau.. owkay.. nt anis jalan2 blog kasih ya.. welcom..:)

shuraiya said...

haii...dari segmen yang sama
thanx melawat saya dulu..hee
saya dah follow...:)

Sarah Hanim said...

hye awk , sy dtg jenguk blog awk :)

http://sarahanimismyname.blogspot.com/2011/10/segmen-lyssa-faizureen-ajak-kenali.html

arnissa said...

@shuraiya

hye shu.. most wekem ya.. thnks sudi follow blog anis ya ..:)

fieda said...

Datang sini nak kenal2 rakan blogger..
Happy blogging...:)

http://mylovely-fieda.blogspot.com/2011/10/segmen-lyssa-faizureen-ajak-kenali.html

Missy Diya said...

hello salam kenal, diya singgah sini membaca, follow kamu.

diya dari segmen lyssa juga
http://missydiyaempunya.blogspot.com/2011/10/3-segmen-lyssa-faizureen-ajak-kenali.html

senang2 singgah lah ye :)

arnissa said...

@Sarah Hanimthnkss sarahh.. :)

arnissa said...

@fieda

hyyeee fieda.. epy blogging to.. thnks ya..:)

arnissa said...

@Missy Diya

diya.. hyeee. thnks sudi singgah baca, follow blog anis.
salam perkenalan. owkay dear.. :)

Marina said...

marina datang serbu blog ni dari segmen lyssa...salam perkenalan...

http://marinafazli.blogspot.com/2011/10/segmen-lyssa-faizureen-ajak-kenali.html

arnissa said...

salam perkenalan marina. thnks yaa.. :)

IntaNBerliaN said...

salam kenal..

saya tak join segmen ni tapi saya tetap nak terjah & follow blog awak.. :-)

http://ihaveasweetsmile.blogspot.com

arnissa said...

hehehee.. intan, anis xmarah pun lau intan nak terjah blog anis niew.. hehee.. salam kenal intan... :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright© All Rights Reserved by arnissastory.blogspot.com