Sunday, November 11, 2012

My Dream Come True

Assalamualaikum...




Alhamdulillah.. 9hb baru niew da keluar result exam untuk all of students UiTM. and, suggest what? owkay.. what else i can say now, Alhamdulillah Ya Allah. syukur sangat-sangat. I got Dean list.

by the way, da lama sangat-sangat anis nantikan saat niew. akhir nyer, Allah mengakbulkan doa anis. korang da bace entry anis yang niew x? . owkay, sape yang tak baca ag, hurry up baca lar kejap kae.

lam entry tuh anis tercalon sebagai Pelajar Terbaik Fakulti. tapi, tapi, tapi kan.. kawan anis Mohd Zulfakar yang memenangi anugerah tersebut. congratulation for him..Alhamdulillah, syukur. hasil penat lelah anis selama 3 tahun di Machang berbaloi..

so, to all UiTM students congretulation for your result. even pada mula nyer terketar-ketar, gugup, takut and sebagai nyer lar perasaan sewaktu nak check result tuh then lastly tersenyum hingga ke cuping telinga.. hehee..

Lastly, rasa nyer masih sempat kot nak ucapkan congretulation jugak pada adik-adik yang dapat tawaran ke UiTM diluar sane. ( clap, clap your hands for yourself ), BI terabur, hahaaa.. akak harap adik study betol-betol tau. jangan main sangat, nanti result jatuh pandai tanggung.. hikhik. tak lar, kidding. adik-adik da dapat tawaran ke Universiti tuh belajar rajin-rajin ae. jangan jadi macam kakak anis niew, malas sikit.

owkay, nanti anis updates lagi ae. wait for the next entry! bye..



♥ suka x? LIKE ae ♥


Like My Blog Fanpage

4 comments:

Abg Is said...

OK ok..

Mula-mula tahniah (x10)
No dua, acu snap pic senyum sampai telinga, try letak sini.

:D

arnissa said...

hehee,
time kasih sangat Is.
thnks 10x jugak.. hihii

ae? xsapa nk senyum sapa telinga, hahaa.... :P

evangelistaNiL said...

tengs akk

evangelistaNiL said...

http://evangelistanil.blogspot.com/2012/11/segmen-blogger-1malaysia-rb-br.html

akak anis jum join segmen nil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright© All Rights Reserved by arnissastory.blogspot.com