Thursday, November 22, 2012

Colour Wheel

Assalamualaikum..

owkay, tadi anis da share pasal 'SOFT PASTEL' kan? hari ini anis nak share karya-karya yang senior anis plak. anis pun tak sure karya niew senior mane yang punyer and batch mane. lecturer tunjuk contoh terbaik pada kitorang, so anis pun snap lar untuk buat rujukan. hehee..

Ini contoh putaran warna asas dan apabila dicampurkan warna tersebut menjadi warna lain. siesly cantik..

COLOUR WHEEL : MEDIA CAT PLAKA

USED PRIMARY, SECONDARY, TERTIARY AND COMPLIMENTARY COLOUR



USED WARM COLOUR


Semua drawing diatas bukan yang anis punyer owkay, karya tersebut milik senior-senior atas anis. anis just nak tunjukkan examples yang diorang da buat. seriously cantikkan?

anis suka tengok karya, lukisan. teringin sangat nak tengok show-show berkaitan dengan art. tapi, tapi.. tak kesampaian lagi hajat dihati. huhuu..

cantikkan?



♥ suka x? LIKE ae ♥


Like My Blog Fanpage

2 comments:

FairuzJaafar said...

waaa..bestnyer.. teringat zaman belajar dulu.. akak student art jugak dulu industrial design.. belajar jugak semua ni.. rinduuuuuu..

hope arnissa success :)

arnissa said...

a'aah, best sgt akak..

ough, akak amik ide ae? lagi best..
huhuuu..

tahnk you akak, amin.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright© All Rights Reserved by arnissastory.blogspot.com