Saturday, November 24, 2012

9 Tone Colour

Assalamualaikum..

kali ini anis nak share lukisan tuk batch anis pulak. hari tuh anis share drawing batch ane ntah kan. tapi batch anis niew department lain, adew dari department Fine Art, Fine Metal.

Dalam entry-entry yang lepas, anis lupe nak bagitau, lecturer yang mengajar subject niew tersangat lar bekeng. time tuh die pregnant lak, mak ai.. nak tenung muke die pun takut. siesly bekeng giler.. tapi, nasib baik dapat A. haha.. jom layan

MEDIUM : CAT PLAKA WARNA HITAM DAN PUTIH [ LANDSKAP ]


[ POTRET ]



Semua lukisan yang di atas menggunakan cat plaka berwarna hitam dan putih sahaja. campuran hitam dan putih dalam pelbagai kuantiti telah menghasilkan the varities of colour.

korang boley cube di rumah yer. yek,yek jer suh orang cube. hahaaa.. tapi kan, cat plaka nih terlalu mudah untuk keras. so, lebih elok jika cat tersebut diletakkan didalam bekas-bekas kecik dan tertutup.

owkay? Bye..



♥ suka x? LIKE ae ♥


Like My Blog Fanpage

2 comments:

Abg Is said...

Yang last tu lawar dox-os

:D

arnissa said...

oughh.. yang last yh yang kawan anis punyer..

cantik kew?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright© All Rights Reserved by arnissastory.blogspot.com