Tuesday, November 1, 2011

hidup sebagai seorang budak seni

assalamualaikum..

hidup sebagai seorang budak seni tidak lar semudah yang disangka. tp, tidak lar sepayah yang disangka. bagi sesetengah orang yang suka kan seni, mereka akan kata "YA.. SENANG JER SENI NIEW.." tapi bagi yang tidak meminati seni mereka lak akan berkata.. " A'AAHHH.. PAYAH GILER, XNAK LAR AMIK SENI. BAEK AKU AMIK COS LAEN."

sebenar nyer seni niew cukup indah. anis pun xtau naper anis boley suka sangat nga dunia seni niew. haaaa, jangan lak korang salah paham kae. dunia seni niew adew pelbagai jenis. fotoghrafi, design n so on.

anis sejak dibangku sekolah lagi sudah meminati dunia seni niew. tp, lukisan tuh xdew lar sehebat pelukis2 yang laen. huhu.. tapi anis xreti lar lukis figura tuh. hahaaa.. biasew2 jer. ag pun sekarang niew anis tengah belajar kan.

sepanjang 4 semester anis belajar seni di Fakulti Seni Lukis n Seni Reka di UiTM Machang, banyak da hasil2 kerja yang anis telah buat. korang nak tengok? haaa.. jom tengok. tapi korang jangan gelak tau lau xcantik. janji ae.. hehee..


korang suka makan buah manggis? nah.. anis bagi kat korang. hehe..


niew keter antik. xjadi ane pun. huhuuu.. lawak lak tengok kan..? huhu.. haa, haa, jangan gelak kae. jom tengok lagi..


dan niew die cincin yang anis buat. hehee.. yang niew pun xbapew jadi. actually manyak lagi projek2 yang anis telah buat. tapi disebab kan line slow, ase malas nak upload. hehee.. sowie tau korang. niew jer yang dapat anis upload. enjoy it.. :)


♥ suka x? LIKE ae ♥


Like My Blog Fanpage

4 comments:

MamaKaisah said...

hi anis..

cantekla lukisan awk...
mama pn minat gak...
tp xpandai mcm awak..
hihi

arnissa said...

hye mamakaisah..
xdew lar.. ane adew cntik. huhuhuu.. xbapew pandai lagi tuh. huhuuu.. btw, thnkss.. :)

cerita best said...

NICE BLOG....pakjoe nk bg tau nie pakjoe ada byk lg tip blog yg nk bg kt tuan blog jemput siggah ke laman blpg pakjoe jgn lpa tau sbb pakjoe dh follow...follow pakjoe blk

arnissa said...

thanks pakjoe... owkayy..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright© All Rights Reserved by arnissastory.blogspot.com