Sunday, November 13, 2011

feelings

assalamualaikum..

pernah tak korang pegi jalan2 kat taman kew, shopping kew dan kebetulan terserempak dengan someone yang korang tergila2 kan or someone yang dapat menambat hati u all?
pernah tak?? tengah xdew mood niew, tetiba lak jumpe mamat ensem kat tepi jalan.. fuhhh! dengan serta merta nyer, muka yang tp masam2 mencuka terus tersenyum sampai ke telinga. hahaaa.. xboley bayangkan. yela.. xkan nak bagi mamat ensem tuh tengok muka masyam kite niew. hudohh kot! hahaa..

anis ase ramai girl2 kat luar sana tuh mengalami perasaan niew kan? biase lar, perempuan kan. xkan nak tunjukkan perasaan suka kite tuh kat orang yang kite nak kan? tp perasaan tuh dsimpan jadi pekasam hingga akhir nyer orang yang kite suke tuh di kebas orang. hahaa.. kesian nyer.. adoii. ( penah alami kot ) haha..

meh tengok sini..








haaa.. nampak tuh. hehee.. bertukar terus air muka. hehe.. cam girl korea lak kan?
wut ever lar. ngee~~


p/s : lau suka tuh gitau lar terus terang. nanti merana dikebas orang. huhuuu.. :)




♥ suka x? LIKE ae ♥


Like My Blog Fanpage

3 comments:

msredcheesecake said...

msred da lama terus terang... hheee

arnissa said...

wahhhh... terbaek larr msred..

berani betol. abis tuh cam ner? cer citer cer citer.. heheee...

anis xberani. malu2 kucing. hahaaa

arnissa said...

oughhh.. yeke? waahh.. berani betol msred.
so, apew citer? cer citer cer citer. hehee...

anis malu2 kucing,, da terlepas pun. hahaa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright© All Rights Reserved by arnissastory.blogspot.com