Friday, November 25, 2011

Follower Yang Ke-100 anis!

assalamualaikum..









korang nampak kat ats tuh? apew kah itu?? haaaaaa.. alhamdulillah, akhir nyer da masuk 100 orang pun follower anis ya. ishh3x, xsangka sangat2 da ramai ae follower anis sejak anis start berblogging beberapa bulan yang lepas.

anis bukan nyer nak berbangga ke apew, tapi anis nak berterima kasih lar banyak2 kat sume follower anis yang da banyak support anis dan bagi pendapat2 yang berguna tuk anis applykan dalam blog anis niew.

terima kasih yang xterhingga jugak anis nak ucapkan pada follower anis yang ke 100 niew. tanpa sorang, xjadi lar 100 orang kan? jadi 99 orang lar sebab nyer kurang 1 orang. terima kasih ya zaty..

alhamdulillah.. thanks banyak2 ya pada sume yang banyak support anis. terima kasih lar ae. anis hargai sangat2. moga blog anis niew terus maju dan maju? aihh? insyaallah.. amin..:)



♥ suka x? LIKE ae ♥


Like My Blog Fanpage

2 comments:

aRa ❤ aFiq™ said...

wah.. tahniah :)

arnissa said...

heheee... tima kasih banyak2 ya ara. ara pun banyak tulum anis. hehee.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright© All Rights Reserved by arnissastory.blogspot.com