Wednesday, July 11, 2012

So Tired

assalamualaikum..


anis sekarang niew tengah struggle for the last semester. sekarang pun tido xmenentu, mandi xbasah and yang penting, makan still makan lar kan. hohoo.. perut lau da lapar memang kije pun xjalan ar kan. huhuu.. memang penat tersangat-sangat lar sangat kan. muehehe.. teruk no bahasa malaysia ko anis. what ever lar..


kat situ da menampakkan yang anis betol-betol penat. dari minggu lepas memang straight buat kije tak benti. tido pun x kan, bak kata Mat Luthfi, " memang lar 2 hari xtido xlame sangat kan, tapi lau 2 hari wat kije xberhenti-henti lame giler oii."
haaa.. Mat Luthfi wat kijer 2 hari jer, anis wat kije stright 1 week. ag lame.. hohooo. penat den..






mata saya bengkak kot xtido nak siapkan design jewellery and wares. esok da nak masuk bengkel tuk buat design yang anis reka tuh. lau sempat nanti anis bagi korang tengok ya the prosess of making my design. hope korang suke..


owkay, that's all. anis nak buat technical drawing wares tuk esok niew. owkay bai, jangan lupe jage kesihatan tambah-tambah musin yang xmentu sekarang niew. anis pun da selseme and batuk teruk niew. sabar jer lar kan. yang penting anis nak grad..


p/s : miss him. hope die sihat alhamdulillah disane. jauh nyer.. :(



♥ suka x? LIKE ae ♥


Like My Blog Fanpage

2 comments:

ikien eliaes said...

ok laa tu...bz pom mse ni je...lepas siap semua tu, senang lenang laa..hahahahaa

arnissa said...

tu lar kan.. da bersabar niew. tinggal bape bulan jer ag. huhuuu. thnkss long.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright© All Rights Reserved by arnissastory.blogspot.com