Tuesday, July 3, 2012

Design ku di Conteng

assalamualaikum..


best nyer dapat baring petang-petang gini selepas bertungkus lumus buat kije malam tadi. biase lar buat kije last minit. hhuhuuu... and, the result is .. ?






see.. ? nak buat cam ner, terpaksa redha jer. padan muke kau anis, buat kije last minit lagi. hahaaa, nak jadi pereka design kan kene sabar jer event design di reject. hahaa.. aehhh2..? nak jadi pereka design cam niew? da lar wat kijer last minit. sape nak amik kau kijer anis? mueheehee.. ( marah kat diri sendiri, padan muke kau anis )


conteng lak dengan marker pen kaler merah. memang terbaik. mueheee.. tapi, tapi, tapi kan.. lecturer cakap jangan buang, simpan jer nanti time presentation semua lecturer nak tengok. heeee...


what ever lar kan, huhuuu.. tapi best apew, lecturer bukan nyer conteng sajer-sajer. die just betolkan apew yang salah, baiki kesilapan and apew yang patut adew and yang xpatut adew lam design tuh. budak baru belajar kan.. huhuu


Buah cempedak diluar pagar,
Amik galah tolong jolokkan,
Saya budak baru belajar,
Kalau salah tolong tunjukkan
.


pantun ciap, kelas kau jah.. muehehee..


biase lar, nak menjadi seorang pereka design, harus lar berguru dengan orang yang da professional kan. huhuu.. apew-apew pun, anis memang tabik lar dengan semua lecturer-lecturer Art & Design Logam Halus UiTM Machang niew. Sporting gilerr... huhuuu.


owkay lar, da abis membebel. nak rest jap.. jap ag nak sambung wat design plak. daaa... :)




♥ suka x? LIKE ae ♥


Like My Blog Fanpage

2 comments:

ikien eliaes said...

bkn amik....ambil laaa....hahaha

gud luck laa dear...i pom tgah tgkus lumus siapkn lukisan gak...hehehhee...daaa...

arnissa said...

hahaaaa.. same jer larr.. huhuu...

orait.. thnk dear.. :)

gud luck too.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright© All Rights Reserved by arnissastory.blogspot.com