Sunday, February 5, 2012

2nd trip to ----------> kL ( 7 Jan 2012 )

assalamualaikum..

>>>>>> sambungan untuk entry anis yang niew . sesiapa yang terlepas bace , pegi bace entry tuh dulu ae .

oraittt .. jom tengok apew yang berlaku pada hari kedua anis di sana ya .

2nd day kitorang kene pegi ke kLCC . adew international jewellery fair di sana . so , awal2 pagi lagi kitorang terpaksa bangun awal . sebelom bertolak kitorang breakfast lar dulu . lapar si .. hehee . pagi2 pekene roti canai nga teh sedap ooooww .

muke kekenyangan tuh ..

da ciap breakfast , berangkat lar kitorang ke kLCC dengan menaiki bas kami . bas khas dari uitm . kehkehkeh .. selesa oughhhh ..

bas seperti biase memberhentikan bas nyer di pusat conventional . berjalan lar kitorang memasuki pusat tersebut buat kali ke 2 nya . pada kali pertama , anis xhapdet pun . berjalan lar kitorang menaiki lift ke tingkat 3 bangunan berkenaan . gedekk . gedek ,. gedek .. aeh ? begitukah bunyiku berjalan ? hahaaa ..

thennn ... taaraaaaaaaaaaaaaaa .. wah , anis paling suke pemandangan sekitar nya . most beautiful place yang anis nanti2 kan .. look here ..,

bangunan kLCC berdiri megah di tengah2 kotaraya ..

banner jewellery fair..


sebelom masuk , kitorang diberi sedikit maklumat dulu berkenaan international jewellery fair niew . adew pertandingan design jewellery , sapew2 nak masuk digalakkkan . waahhhhh .. cam berminat , tapi kan .. design xbape cantik lar . sowiee lar ae . hehee ..

da abis sedikit taklimat , kitorang pun dibenarkan masuk ke dalam pameran tersebut . tapi , xdibenarkan untuk mengambil gambar . sowie lar yerr .. xdapat den nak tunjukkan gambar kat dalam pameran tuh . tapi , yang pasti tersangat2 lar banyak kedai2 jewellery dari negara2 yang terlibat .

da kuar dari pameran , terjumpe lak dengan awal ashari dan dynaz . wahhh , da lame nak jumpe dengan dynaz , akhir nyer termakbul lak . tapi , ramai sangat bergambar ngga die . so , anis jadi malas nak bergambar coz anis xsuke berebut2 niew . sowie dynaz ..

yang baju biru tuh Puan Emy , lecturer kitorang yang sporting gila2 abis . hehee ..

da abis bergambar , kitorang pun berangkat lar ke suria KLCC lak . benti rehat dulu . kul 2 petang masuk balik . perut da bergendang gendut mintak di isikan . huhu ..


nasi beriani klcc . boley tahan jugak sedap . tapi terpaksa share sebab banyak sangat2 . nasib kakak anis turun kLcc . da knyg , msuk blik pameran tuk dengar ceramah berkaitan dengan pearl .

penceramah dari france

haaa .. niew geng pat 4 . junior kitorang . heheee ..

lam kul 4 petang , da abis ceramah kitorang sume bergambar beramai2 tuk kenangan bersama . heheheee , ayat cam hape ntah . lecturer pengiring kitorang ialah Puan Emy , En Masdi , En Azhar , Cik Murni , Cik Linda



gambar kami bersama .. thnks to all . luv u all much2 ..

then , kitorang ke Times Square lak . apew kebenda lar tempat tuh kan ? haaaa , lau korang nak tau , tempat tuh membuatkan anis jadik rabun mata. haiyaaa , napew si jadik begitu ? sebab nyer ? adew bermacam macam macam macam barang di jual di situ . hahaa .. xpuas shopping , banyak giler barang . heheee , so roung jer lar sapa bertingkat2 . penat sesangat , xterlarat nak round sapa abis .


then , kitorang makan dan makan lagi . hehee , kali niew kat mcd lak . actually anis xmakan pun bab da kekeyangan yang teramat sangat. juz teman kan kawan2 makan jer . tengok tuh , sempat ag posing ..

wif kak mady yang paling lawak .. heheee . kak , saya upload gambar kak ya ( mintak izin ) hahaaa ..

this is kak ila dan nad ..

da ciap makan , naik bas balik kew apartment . penat sangat - sangat . seharian round - round . malam xbuat aktiviti pape pun , tido awal . hehee e..

so , nanti kan last day anis kat KL ya sempena nga 2nd trip anis . daaa , enjoy ya ..

p/s : sowiee lambat sangat hapdett .. :)


♥ suka x? LIKE ae ♥


Like My Blog Fanpage

6 comments:

Pen Biru said...

alamak..apsal dynas tu pakai cmtu..hmmm

Rocker Hearted Girl said...

Hai anis..
Jalan sungguh..
Gi Times Square tak masuk Cosmos World ke??
Rugi tau.. Aite dah follow.. :)
Kindly and happily to follow me back.. ^^
Tata dear..

arnissa said...

heeee... no komen lar pen biru..hehee..:)

arnissa said...

cosmos world ? kat ane? dalam times square ae? alamak, xjumpe lar..hehehee... mmg rugi..:)
thnks dear.. done following you too..:)

Fathiah Hamim said...

erk dynaz sape ek?serious tak ingat. hehe

arnissa said...

dynaz yang berlakon lam citer janji diana tuh. yang jadi mak tiri ..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright© All Rights Reserved by arnissastory.blogspot.com