Thursday, May 30, 2013

Official Grad in Diploma Art & Design


Assalamualaikum ♥


Alhamdulillah.. syukur ke hadrat Illahi.. Akhir nya penat lelah belajar selama 3 tahun berbayar. teruja sangat sampaikan tak tau apa perasaan time tuh. gembira ke, sedih ke, huhu.. tapi time belajar lar the best moment in the world. banyak pengalaman pahit, manis suka dan duka bersama kawan-kawan mengharungi liku-liku time belajar nie. cewahh.. ayat skema kot. haha

19 Mei 2013 .. tarikh paling manis dalam hidup, masuk dalam dairi. hehee.. dairi blog lar.. bertempat di Dewan Agong Tuanku Canselor ( DATC ) UiTM Shah Alam berlangsung nya Istiadat Konokesyen Ke-78. Walaupun parents tak dapat datang kerana hal yang tak dapat dielakkan, tapi perasaan time tu hanya Allah jer yang tau.

Rasa macam tak percaya pun ada.. da tua rupa nya aku nie kan. da abis belajar da, da grad, da ade diploma.. kawan-kawan da ramai yang kawin. aku bila lagi? macam tu lar lebih kurang mengelamun lau duk sorang-sorang. he he he.. yang penting janji Allah itu pasti.

Yang pasti ramai sangat tetamu terutama nya parents, saudara yang datang time nie. penuh dengan orang kat bahagian luar dewan. semangat nya kan? ibu bapa lar orang yang paling bahagia sekali dapat tengok anak-anak diorang berjaya ke menara gading. tacing tetibe.. T_T


Dewan Agong Tuanku Canselor.. mak ai, penuh giler dengan orang. nak jalan pun tak boley.. cantik kan dewan nie?


Di bahagian hadapan dewan ada banyak gerai dibukak untuk pakage shoot gambar konvo. murah jer.. banyak pakage disediakan. so, tak payah amik gambar dekat kedai luar. mahal kot. gerai jual bunga, tedy bear pun ada..



rezeki diorang, kaya lar jual bunga pun sampai RM 40 lebih. hahaaa.. sempat lagi pegi usha kedai bunga keesokan hari nya lepas antar jubah konvo.


Classmate .. Sebelom masuk Dewan



dari kiri K'Ila, Saya, Nad dan Lin ♥



With Nazwa Sanap.. itu bukan bunga Anis, pinjam Nazwa. he he he


Nampak tak? perasaan masing-masing lepas habis istiadat



Tak sempat nak amik gambar macam nie dengan classmate. T_T Tskkkkkkk













Diantara sahabat-sahabat yang bersama-sama berjuang. sorry, anis amik gambar korang masuk blog. he he he.. tak pe kan? mintak halal yer. he he he..

Untuk sahabat, halalkan segala nya. mintak maaf jika ada yang terkurang dan yang terlebih time belajar dulu dan sekarang.




-
-
-
-
-




The Special One






And With Love ♥



-
-
-
-
-




Thanks for coming Dear Love



Lastly from me ♥


Wish me luck friends. Doakan yang terbaik untuk Anis kae. Thank you for reading.. luv u all ♥



♥ suka x? LIKE ae ♥


Like My Blog Fanpage

5 comments:

Abg Is said...

tahniah daun keladi,
tahun depang komvo lagi..

Bestnye dapat belajar tinggi2 kan.

ikien eliaes said...

fuiyoo...love pom dtg...hehehe

ikien eliaes said...

fuiyoo...love pom dtg...hehehe

ikien eliaes said...

fuiyoo...love pom dtg...hehehe

Nadya Bubble said...

Congrats sis :)

Anyway, di sini ada jual Al-Quran Pelangi : http://nadyabubble.blogspot.com/2013/07/rainbow-al-quran-al-quran-pelangi.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright© All Rights Reserved by arnissastory.blogspot.com