Saturday, September 29, 2012

Abang Ben Vs Yuyu Zulaikha

Assalamualaikum..

Tadi anis kuar makan kan, then nk dijadikan cerita kan..kan..kan.. ewah-ewah kau, ayat nak kene penampar jer. hahaaaaa.. owkay sambung. lepas siap makan tuh, balik bukak lptop, bukak blog then tetibe rasa cam.. oughhhh, tidakkk.

rasa terkejut yang teramat-amat sangat. tengok kat follower dah bertambah. then korang nak tau sape yang follow anis? nak tau tak korang? yeaaayy tengok sini laju-laju.. mueheheee



kenal tak sape yang anis bulatkan tuh? haaaa, itu lar die blogger otai yang femes ames tuh. heee, Ben Ashaari lar.. blogger otai.. tetibe rasa riak+takhbur menjelma dalam segenap diri ini. huhuu.. tak de lar riak sangat pun sebenar nyer. tapi rasa bersyukur sangat-sangat kerana blogger otai cam abang Ben tuh follow blogger baru cam saya niew. huhuu.. thanks abang Ben. memang tabik spring lar kat abang Ben. huhuuu..

Hari tuh anis adew komen kat 1 blog niew. blog tersebut adalah k'yuyu kite yang comel. heeee, korang kenal tak? lau sesiapa yang tak kenal k'yuyu niew meh sini anis nak sekeh kepala tuh. aehh, heee.. gurau jer. of coz lar korang kenal kan dengan blogger comeyy niew.



owkay, nak dijadikan cerita pulak, bile anis da komen entry k'yuyu reply balik komen tuh. ase cam 'DIRIKU BEGITU BERHARGA' . ecececehh, iklan Garnier jap. muehehee..


sii? heee, bukan niat nak berlagak or what. tapi sebenar nyer terus terang anis cakap yang anis niew jarang sangat nak komen kat entry orang. siesly, anis suke bace jer entry tersebut. sowie lar kae.. tapi lau mai time rajin anis komen jugak. heheee..

bile blogger-blogger otai or femes niew komen or follow kite ( saya sendiri ) perasaan tuk berblogging tuh rasa cam lebih bersemangat. heeee, cam bagi perangsang lar pada blogger baru tuk terus berblogging. heee, itu pendapat saya lar kan. huhuu..
masing-masing denggan pendapat masing-masing.

akhir nyer, anis nak mengucapkan ribuan terima kasih pada Abang Ben, K'Yuyu kerana sudi reply balik komen anis and follow anis. terima kasih sangat-sangat.. :)

p/s : hope lebih ramai blogger otai terjah bloger-blogger baru.


♥ suka x? LIKE ae ♥


Like My Blog Fanpage

4 comments:

nurun nasuha said...

pic saya di senelah abg ben 2 ! blue shawl :)

arnissa said...

yeayy.. da nmpk awak.. heheee

Abg Is said...

Yg baju merah duduk senget tu Abg Is.. selamat bersapa menyapa..

muhahaha..

arnissa said...

yyerr,, sy nmpk awk jugak.. hehee.. thnks for being my follower n sudi bace entry sy..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright© All Rights Reserved by arnissastory.blogspot.com