Monday, June 25, 2012

Genting Higlands PART 1

Assalamualaikum..

wahhh.. tetibe rasa rajin lak nak buat entry baru. nak tau nape? sebab nyer, line laju giler. hahaa.. suke, suke, suke.. (xpayah nak gedik sangat owkay anis).

oriat.. jom smbung. hari tuh anis join akak anis dan kawan2 die ke genting. actually xnak lar ikut. takut mengganggu plan diorang. last2 ikut jugak. hihi.. dah, xnak cakap banyak. korang tengok jer gambar2 ae.


owkay, let me introduce. k' ira, k'adlin, me and k'long. k'tini kat bahagian bawah gambar. mase niew kat lobi hotel First World. kat escalator pun jadik. haha..


haaa, niew lar hotel First World. besar kan? huhu..


kitorang sapa hotel lam kul 11 malam xsilap. terus check in hotel, round carik bilik. hmmpp, boley tahan lar jugak bilik die. semua bilik kat sini xdew aircond owkay. even xdew aircond, but still sejuk macam peti ais da. huhu



tengok tuh, kitorang pantang jupe kamera, mesti nak snap. posing lam bilik jap. hihi


gambar kat atas tuh suasana dalam yer. indoor, sape2 yang nak main indoor bley beli tiket indoor. tiket tuk game indoor and outdoor berbeza yer. disebab kan kitorang bertolak malam, so kitorang just pusing2 dalam jer. esk kan baru kitorang round luar. wahhhhhhh.. best kan suasana dalam niew. cantik sangat. lain kali nak datang lagik. hihi..




yang niew kitorang bergambar kat pokok besar. tp pokok nyer xnampak. hahaa.. coz orang ramai sangat lalu lalang kat situ.


posing2.. layann jer. huhu..


wif k'ira yang chantek. hehe.. kitorang kembar tau. same tak? alamak,perasan lak kau ae anis. hehe..

that's all. nanti anis updates 2nd day lak ae. korang jangan lupe tau bace. huhu, xnak bace pun tengok gambar pun jadik. haha, orait2.da zohor niew. nak solat dulu.
enjoy my entry. daaaa..



♥ suka x? LIKE ae ♥


Like My Blog Fanpage

2 comments:

nadia farhana said...

seronoknya dapat pergi jalan2 :)

arnissa said...

heheee...
a'ahh, best sgt. hilang stress.
nanti nadia pun pg lar jugak. best sgt suasana kat sana. weee.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright© All Rights Reserved by arnissastory.blogspot.com